Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt, voor o.a. webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees Meer X
0 item(s) € 0,00
Er zijn nog geen producten geselecteerd
Login

 

Bart's Bijenparadijs is al enige tijd actief in de regio Zuid-Limburg. Wij houden ons vooral bezig met bijen en de verkoop van de producten die de bijen leveren, o.a. de pure honing. Wijzigen in:

Wij proberen de honingbij in stand te houden door zelf te imkeren, honing van de bijen te oogsten en de honing en andere honing/ bijenproducten te verkopen.

De lekkerste streekproducten

Ons assortiment

Geen producten gevonden!

Hoe maken bijen

honing?

 

Honing wordt al ver van voor de tijd voor de Romeinen gebruikt en dat niet alleen om het eten of drinken een lekkere zoete smaak te geven. Honing is erg gezond en werkt uitstekend tegen allerlei kwalen. Deze heerlijke natuurlijke zoetstof is gezond.

Honing bestaat uit suikerhoudende nectar uit bloemen. De bijen zuigen de nectar uit de bloem en brengen die in hun honingzak terug naar het nest. Daar slikken andere bijen de nectar een paar keer door, tot deze half is verteerd en het water deels is verdampt.

Die massa spuiten ze in de raten. Vervolgens wapperen de bijen met hun vleugels om nog meer water te verdampen, tot de honing de juiste consistentie heeft.

©2024 Bart's Bijenparadijs | info@barts-bijenparadijs.nl | Privacy policy | realisatie: dackus.it
Mogen wij alstublieft uw ID zien?

Bent u 18 Jaar of ouder?

Nee, Ik ben jonger Ja, Ik ben ouder